martes, 7 de febrero de 2012

El tigre de bengala

El tigre de Bengala reial (Panthera tigris tigris) és una subespècie de tigre. Es sol trobar l'Índia, Nepal, Bangla Desh, Bhutan, Myanmar i Xina. La seva pell és generalment taronja, encara que existeixen mutacions genètiques que fan que la seua pell siga blanca (tigre blanc) o amb un to daurat suau (tigre d'or). El tigre de Bengala estirat és la segona subespècie més gran darrere del tigre d'Amur. Els mascles mesuren aproximadament entre 2,74 i 3,10 metres, incloent la cua.
El pes dels mascles varia entre  els 181 i 270 kg, mentre
que les femelles solen pesar al voltant de 140 kg.
Els tigres de Bengala són carnívors i cacen des de galls dindis reals a búfals.
Són animals solitaris i generalment fugen de la companyia en grups, llevant a les femelles, que viatgen amb les seves criatures en grups de tres o quatre.
L'esperança de vida per als tigres de Bengala mascles és d'entre 10 i 12 anys, mentre que en les femelles és un poc més llarg; no obstant això, els exemplars en captivitat poden arribar a viure fins a 30 anys. Els experts van descobrir recentment que aproximadament el 25% dels tigres mascles del parc nacional de Kanha moren en lluites amb animals de la seva espècie.

2 comentarios:

  1. Me encanta como estas llebando tu blog cada día, me ha gustado esta entrada por lo bien que lo has redactado

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Muchas gracias por apoyarme Olga. De vez en cuando uno agradece estas cosas.

      Eliminar